KLANTPROFIEL WFT PDF

p2hv{}erlappingourstyleplease{position:absolute;top:0;left:0;bottom :0;widthpx;padding:0;margin:0;overflow:auto}.p2hv. WFT Basis; Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. S.V.C. Workshop Klantprofiel. @ W.F.T. Schade – Leven – Beleggen – Basis. @ D.I.N. Workshop Toekomstvoorzieningen. @ S.E.F.D Assurantie B Diploma.

Author: Narn Nigami
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 19 September 2011
Pages: 242
PDF File Size: 6.9 Mb
ePub File Size: 6.91 Mb
ISBN: 800-5-43045-467-9
Downloads: 8283
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gozil

De hbo-opleiding WFT basis is moeilijker dan de mbo-opleiding. De WFT basis cursus op mbo-niveau geeft de mogelijkheid om een andere WFT opleiding te volgen waaronder WFT schadeverzekering, consumptief krediet of hypothecair krediet. Na het afronden van de hbo-opleiding is het mogelijk te kiezen voor een vervolgopleiding, zoals de bacheloropleiding financial service management.

Wil je weten waar jij je WFT Basis kunt behalen? Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de regels van de Wet op het Financieel Toezicht WFT.

Figlo Connect Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in. Daarom bestaat de lesstof uit praktische kennis over hypotheken, pensioen, zorg, krediet, verzekeringen en sparen en beleggen.

Betaal je de studie zelf en is de opleiding gericht op je huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. Wij en andere bezoekers zullen proberen zo snel mogelijk jouw opmerking of vraag te beantwoorden! WFT basis is verplicht voor iedereen die zich bezighoudt met het geven van financieel advies.

  11 IDEAS CLAVE ANTONI ZABALA PDF

Meest Mees er t & de Lange Lang Verzekeringen g Ke K nnismaking e en Dienst Diens ve v rlening e

Ook kan het behaalde certificaat ingebracht worden als vrijstellingsbewijs, waarbij het gaat om ongeveer 25 studiepunten. Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen. In deze video vertelt Rene Frijters, medeoprichter van Knab, over wfh visie op financieel advies en welke rol Figlo daarin speelt voor Knab. Beroepen Blog Meer jongeren kiezen voor een opleiding tot makelaar 3 weken geleden.

Heb je vragen over WFT basis?

Digitaal werken by Jordy Frodyma on Prezi

In veel gevallen kan het lesgeld in termijnen worden betaald. Voor wie is de cursus of opleiding? Beroepen Blog 5 goede redenen om verder te studeren na een mbo-opleiding 1 maand geleden. De cursus of opleiding is door iedereen te volgen op zowel mbo en hbo-niveau.

Zowel de cursus als opleiding is online als thuisstudie te volgen, vaak afgewisseld met enkele klassikale lessen, een praktijkdag of examentraining. Was deze informatie nuttig? Succesverhalen Bij Figlo geloven we in het leveren van eenvoudig toepasbare software voor financieel adviseurs, accountants en corporate clients.

Bij deze opleiding ligt het leerniveau hoger, een vooropleiding op havo of mbo-niveau is gewenst. Hiermee word je goed voorbereid op het examen.

De cursus WFT kent een gemiddelde studieduur van 2 tot 6 maanden. Deze wet is ingegaan vanaf januari Figlo Hypotheken Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. Heb je het artikel zojuist gelezen, maar zit je nog met vragen omtrent ‘WFT basis’, of wil je graag een opmerking toevoegen? Bekijk de video hoe Aegon dit aanpakt, deels in samenwerking met Figlo. Het examen WFT basis wordt afgelegd via een erkend klantptofiel.

  LIBRO COMPLETO VERONIKA DECIDE MORIR PDF

Nieuwe werknemers krijgen daarom vaak deze opleiding aangeboden. Our latest tweets Tweets by figlo.

Ook is het mogelijk om studiebegeleiding te zoeken, waardoor de studiebelasting niet te veel uitloopt. Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in.

Na afloop van de opleiding Wie de cursus WFT basis heeft gevolgd, is in staat om consumenten of bedrijven te voorzien van financieel advies, of hierin te bemiddelen. De studiebelasting van de opleiding WFT basis bedraagt gemiddeld 60 tot 70 uur. Alleen dan kom je in aanmerking voor een WFT vergunning. Oplossingen Corporate clients Accountant Financieel adviseurs. Kijk dan nu bij de volgende fwt Daarnaast kunt u eenvoudig een adviesrapport samenstellen.

Inhoudsopgave Voor wie is de cursus of opleiding?