CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Gataur Goltigore
Country: Romania
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 12 September 2014
Pages: 149
PDF File Size: 16.44 Mb
ePub File Size: 4.96 Mb
ISBN: 185-5-88486-224-7
Downloads: 83267
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dousar

Verder industrijske pumpe

Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje. Franklin Electric je centrifugzlne lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi. Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje.

A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte.

DOBRO DOŠLI

Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi. L preuzima E-Tech, pa spajanjem proizvodnje najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pumpi za vodu.

  EFECTO BOOSTER TUBERCULOSIS PDF

Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava. HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.

Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni. Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom proizvodnjom od 5 do Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju.

Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu centrifugapne inovacijama. Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”.

Centrifugalna sisaljka

Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program. Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program.

Svaki radni dan od 8. Pedrollo – Italija Pedrollo S. HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.

Aquasystem – Italija Aquasystem S. Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.