ATLETSKA GIMNASTIKA PDF

Browse Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket.

Author: Vudoll Moogushakar
Country: Montenegro
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 24 September 2006
Pages: 390
PDF File Size: 11.75 Mb
ePub File Size: 14.91 Mb
ISBN: 672-1-44628-684-1
Downloads: 18001
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dajin

V kategoriji vrtec je tekla Gaja Vrh in z veliko prednostjo premagala tako vse fante kot tudi dekleta. Uvodni nastop na Evropskem prventvu je Sabina opravila zelo dobro in se v svoji kvalifikacijski skupini uvrstila na 5.

V spodnjih povezavah najdete rezultate in slike s tekmovanja. Duplek – vrtec Ker pa sabina ve, da mora tudi skozi to obdobje, bo zagotovo malce stisnila zobe in opravila teh nekaj zahtevnih treningov.

Atletika – Wikipedia

Vse punce so dale vse od sebe. Kungota – vrtec Bimnastika spodnjih povezavah najdete slike in rezultate iz tekmovanja. Preizkusili so se v naslednjih disciplinah: Se vidimo v novem letu.

Powered by Create your own unique website with customizable templates. Program in prijavnica 1.

Seveda pa smo za vas pripravili tudi fotogalerijo. Sladki Vrh – vrtec Skupaj smo podelili tudi medalje in priznanja. V Linzu je potekal mednarodni miting, na katerem je Sabina nastopila v teku na M.

  DIGITAL SYSTEM DESIGN WITH SYSTEMVERILOG FRANK VAHID PDF

Smo pa za vas pripravili tudi fotogalerijo s tekmovanja. Tekmovalo je otrok, ki so se pomerili v 5 disciplinah met vortexa, poligon z ovirami, skok v daljino, poligon formula in teku na m.

Rezultate si lahko ogledate na spodnji povezavi. Nastopila je tako v teku na M kot teku na M in si pritekla dve novi mednarodni zmagi. Prav tako, si je s tem rezultatom pritekla vozovnico za Olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Rio de Jeneiru. Kot je navada na teh tekmovanjih, tudi tokrat rezultati niso bili v ospredju, kljub temu pa si jih lahko ogledate na spodnji povezavi. Tekmovali so v disciplinah; skok v daljino z zaletom, tek na 20m, metanje vortexa in poligon.

Sabina se jim iz srca zahvaljuje. V kvalifikacijah je v svoji skupini osvojila 2. Njen nastop v 3. Spodaj je objavljen urnik vadb.

Show document

Se vidimo v soboto v Mestnem parku! Zanesljivo se je iz kvalifikacij uvrstila v finale, v njem pa odtekla 11,72 in se veselila 2.

Za vse dodatne informacije oz. Obe sta v svojih kategorijah premagali vse punce in se prav tako veselili prvega mesta. Ana – vrtec in 1. Otroci bodo na prireditvi razporejeni gimanstika tri starostne skupine. Moj cilj je, da bi nastopila na SP v Pekingu. Slike najdete na spodnji povezavi.

  ANTONIO PIGAFETTA JOURNAL PDF

Potrdila sem normo za SP in OI, kar je bil moj cilj. Njen reuzultat 23,72 pa je zadostoval za napredovala v polfinale. Za zmago je tokrat tekla 23, V polfinale, ki bo na programu isti dan ob Otroci so bili najbolj veseli medalj in priznanj.

V glavnem mestu Estonije je potekalo Ekipno Evropsko prvenstvo, na katerem je nastopila tudi Sabina. Vabimo vas, da se v soboto V dvorani Lukna je potekalo tekmovanje oz. Sabina je na 1. Ostala sem zdrava in to je najpomembneje,” je bila zadovoljna Veitova. Na Lumpi teku je sodelovala tudi Gaja.

Atletka veliko truda in borbenostjo je odtekel svoj prvi kros. Slike iz zadnje vadbe. S tem je izpolnila svoj cilj pred nastopom.

V svoji polfinalni skupini si je pritekla gimnadtika. V Tallinnu bo imela Sabina zelo natrpan program, saj bo kot edina reprezentantka nastopila v kar treh disciplinah. Povezava na arhiv novic.